December 19, 2023

Pentru un start perfect al fiecarei zile …

Cu Argi+ ne bucurăm de toate din plin, pentru un start perfect al fiecarei zile. Argi+ combina L-arginina cu vitamine și extracte din fructe, într-o bautură delicioasă care ne menține energia la cote maxime, mai ales în timpul și dupa antrenamentele fizice.

Există o bogăție de ingrediente valoroase în acest produs, selectate cu grijă și atenție la valorile lor nutriționale excepționale.

Vitalitate. Forță. Rezistență. Energie

  • L-arginina este un aminoacid extrem de popular, baza pentru sinteza proteinelor. Argi+ este un produs atat de popular si iubit de cei mereu activi.
  • Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la menținerea functionării normale a sistemului imunitar, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor. De asemenea, vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal,  la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătatii psihice.
  • Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemelor osos și muscular, precum și a concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția / utilizarea normală a calciului și fosforului.
  • Vitamina K își aduce și ea contribuția la menținerea sănătății sistemului osos, precum și la coagularea normală a sângelui.
  • Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al proteinelor și la funcționarea optimă a sistemului nervos.
  • Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la buna funcționare a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice. De asemenea, vitamina B12 mai contribuie și la funcționarea corespunzatoare a sistemului imunitar, precum și la reducerea oboselii și extenuării.
  • Acidul folic contribuie la sinteza normală a aminoacizilor, la procesul de diviziune celulară, precum și la menținerea sănătății psihice și buna funcționare a sistemului imunitar.

Argi+  ne aduce toate beneficiile L-argininei și ale vitaminelor pe care le conține, plus un amestec brevetat unic de extracte din fructe (struguri, soc, zmeura, rodie, coacaze negre, vișine, mure, afine) – sursa bogaăa de antioxidanți, de care organismul are nevoie pentru combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi, responsabili, printre altele, de îmbătrânirea prematură.

Argi+ furnizează 5 g de L-arginină per porție și este ambalat în pliculețe individuale, 30 / pachet.

Pliculețul acesta își găsește ușor locul în orice geantă, inclusiv în rucsacul pentru sport, și poate îmbunătăți valoarea shake-ului potrivit proteic FOREVER LITE ULTRA, adaugând o valoare nutritivă suplimentară. Bonus – savoarea placută a fructelor de pădure.

Comenzi/distribuție/ plata click aici: https://foreverliving.ro/forever-argi-art1065?rid=400-000-753-785